Om Os

Tak, fordi du besøger ClanWorld – DK’s Top Esports-betting sider. Hvis du er her, betyder det, at du har brug for et godt tip til esports-væddemål. Vi er fokuseret på, at give dig nøjagtige og fakta-drevne anmeldelser, betting forudsigelser og tip. Vores team af eksperter, er både data-nørder, esports-entusiaster og rutinerede spillere.

ClanWorlds mission er at skabe verdens største og mest pålidelige esports betting side. Du kan bette hos vores anbefalede bookmakere, eller du kan bruge dette som et rent informativt websted. Vi er tilfredse med begge dele. Der er en masse misforståelser omkring esports-odds og hvordan det fungerer.

Derfor vil vi specifikt fokusere på, at hjælpe dig med at tackle dette og mere. Lære dig, om den grundlæggende terminologi for esports-betting, og informere om de bedste CSGO-, LoL- og Dota 2-betting sider. Vi vil arbejde knaldhårdt for at give dig de bedst mulige odds, og anbefalinger. Vores team ser og analyser spil, i håb om at give dig de mest nøjagtige forudsigelser, om de kommende vigtige events, der kan give dig en masse overskud.

Vi minder også vores læsere og brugere om, at betting kun skal være for sjov, og ikke en indtægtskilde. Mens vi gør vores bedste for at hjælpe dig med at træffe de mest informerede valg, er de oplysninger, vi tilbyder, rent formodning. Derfor minder vi dig om at tage beslutninger baseret på de data, vi leverer, men også på det, du synes er bedst. Vores service er ikke her for at hjælpe dig økonomisk. Vi er et rent underholdende websted, og med dette i tankerne håber vi stadig, at du får mest muligt ud af din esports-betting indsats.