Bedste Dota 2-betting sider (2020)

Dota 2 er et af de med populære spil derude, når det kommer til et at spille på esports-spil. Det er derfor nødvendigt at vide, på hvilke websteder du kan bette på. I dag vil vi fokusere på de bedste Dota 2-betting sider samt hvordan man vælger en side. Vi vil også komme nærmere ind på, hvordan ekstra ressourcer kan hjælpe dig med at blive endnu bedre til at satse, end du nogensinde har troet.

 SiteBonus 
1100% bonus op til 1000 krBESØG
2100% bonus op til 1000 krBESØG
3100% bonus op til 1000 krBESØG

Sådan finder du den bedste Dota 2-odds side

Med så mange nye esports-betting sider derude, tænker du måske på, hvordan du vælger de rigtige. Hvilke er de bedste Dota 2-betting sider, der fortjener din opmærksomhed? For at gøre det let for dig, vil vi minde dig om, at omdømme og licens er altafgørende.

Esports er et temmelig nyt segment, og at satse på resultatet af konkurrencedygtige videospil er ikke fuldstændigt reguleret. De Danske Spilmyndigehder og Esports Integrity Coalition (ESIC) gør selvfølgelig deres bedste, men bookmakere bør også gøre noget mere. Når det er sagt, er der specifikke ting, du skal undersøge for at kontrollere, om et websted er værd at bruge dit tid, såsom:

  • Har der været nogen klager over siden?
  • Er oddsene gode sammenlignes med konkurrenterne?
  • Er bonusserne for restriktive?

Et godt eksempel på et bonussystem kan ses på Rivalry.gg, som er en kvalificeret webside- som kun fokusere på esport. De kører endda en række tutorials, der kan hjælpe dig med at sætte dig ind i betting-jargon.

Webstedet er licenseret på Isle of Man. Ideelt set vil du gerne have, at odds sider skal have en Dansk Spillelicens, men det er ikke strengt nødvendigvis, især hvis Dota 2-betting siden opfylder kriterierne beskrevet ovenfor.

Derudover bør en god bookie, der fokuserer på Dota 2, give dig gode odds, og som dækker alle Minors & Majors og et stort antal markeder. For ærligt talt, kan for mange markeder være lidt vanskelige for nye spillere, som sandsynligvis holder sig til at vælge en matchvinder.

I sidste ende ønsker du ikke at gå glip af nogen af de store begivenheder, da de giver dig det største potentiale for at vinde. Vi anbefaler, at du gennemgår både danske og udenlandske bookmakere, så du altid ved, hvor de bedste odds er.

At blive ekspert på Dota 2-betting er slet ikke svært. Så længe du elsker spillet og undersøger et par ting selv, er alt godt. Husk, at denne aktivitet ikke er designet til at være en indtægtskilde, men du kan stadig tjene gode penge, hvis du er smart nok og måske også lidt heldig.

Sådan satser du på Dota 2 – Nyttige websteder og statistikker

Er der en måde, at blive bedre til at bette på Dota 2? Ja, det hedder – hold dig ajour med spillet. Spil det og følg metaen og de professionelle spillere. Der er en række fantastiske ressourcer derude. Hvis du leder efter en fantastisk Dota 2-betting side, er Reddit et af de steder, hvor du kan svinge forbi og bede om råd.

Derudover er der mange ressourcer du kan bruge på egen hånd og få de nyeste oplysninger om det, der interesserer dig. Sådanne ressourcer inkluderer:

  • joinDota – En fællesskabs portal med fokus på den seneste udvikling i spillet.
    Liquipedia – Et andet stort Wikipedia-lignende projekt, der fokuserer på alle aspekter af spillet, inklusive turneringsdatoer, resultater, spillere og meget mere.
    GosuGamers – En multi-gaming nyhedsportal, der dækker spillet i detaljer, men mest med fokus på de nyeste udviklinger. De har en meget omfattende database over kommende begivenheder, såvel som tidligere resultater.

Endnu en gang vil Reddit være det bedste sted at besøge, for at følge den seneste udvikling af spillet. Ved at holde dig informeret, vil du være i stand til at generere tilstrækkelig viden, der kan oversætte til et større overskud.

Du behøver ikke at begynde at spille med det samme. Du kan tage dig god tid, indtil du føler dig komfortabel med spillet og den nuværende meta. Bare hop over til GosuGamers eller joinDota og brug deres sociale spilfunktion, der ikke opkræver dig rigtige penge for at få lidt øvelse.