Bedste CS:GO-betting sider (2020)

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) har eksisteret i et årti nu, og spillet er bestemt bladt af de mest konkurrencedygtige titler. Hvis du er ivrig efter at placere et bet, og sikre en lille fortjeneste ud af din viden og forståelse af spillet, vil du finde disse tip nyttige. I dag vil vi have særlig fokus på på, hvad de bedste CS: GO-betting sider er, og om de er værd at placere et væddemål på. Med dette i tankerne, lad os komme igang.

 SiteBonus 
1100% bonus op til 1000 krBESØG
2100% bonus op til 1000 krBESØG
3100% bonus op til 1000 krBESØG

Sådan vælges de bedste CS: GO-betting sider

Valg af de bedste CS: GO-betting sider, er et spørgsmål om grundlæggende research. Esports, er ikke som mange af de andre fællesskaber derude. Selvom sportsfans normalt ikke har så mange forummer, hvor folk kan dele deres ærlige mening, har esports en meget dedikeret fanskare overalt.

Dette inkluderer flere forummer og websider, hvoraf det mest fremtrædende stadig er Reddit. At vide dette, og finde et top CS: GO betting sider er virkelig enkelt. Alt du skal gøre er, at finde en professionel anmeldelse – som dem, vi har her – eller blot se, hvad andre spillere har at sige om en bookmaker.

På steder som Reddit kan du være sikker på, at det er ærlige meninger der deles, og at mangelfulde eller salgsmæssige indlæg opdages og fjernes Der er nogle almindelige kriterier, som du kan følge for at bestemme, om et websted er godt:

  • Spillelicens & omdømme – Dette er meget let at kontrollere. Du skal bare gå til sidefoden og se, hvilken licens sinde har. Mange esports-betting-operatører har licenser fra Spillemyndigheder, der ikke er baseret i Danmark. Omdømme er lige så vigtig, hvilket bringer os til Reddit igen. Bare gør dit hjemmearbejde godt, og du vil ikke fortryde det.
  • Odds & Bets – For at få mere ud af dine penge, skal du sørge for, at du spiller på bets, som du med succes kan forudsige. Oftest skal du holde dig til match indsatser, da det er lettere at spore dem og forudsige dem. Med hensyn til oddsene, skal du finde rimelige odds og som ikke behøver at opfylde kriterier, der er vanskeligt gennemførlige.
  • Bonusser – CS: GO-betting sider tilbyder dig bonusser, hvad enten det drejer sig om en bestemt begivenhed eller generelt. En af de mest berømte sådanne operatører er Betway, der også sponsorerer Ninjas in Pyjamas, et esports team.

Disse tre kriterier er ret tilstrækkelige, til at hjælpe dig med at finde og udvælge en pålideligt CSGO-betting side.

Sådan satser du på CS: GO – Nyttige Websider og Statistikker

Ligesom du kunne forvente, er der snesevis af betroede autoritet websider. Det bedste vil muligvis være det samme for alle spil. I dag har vi besluttet at hjælpe dig ved at vælge et antal af sådanne portaler, der fokuserer på spillet og hjælper dig med at blive lidt bedre til det. Tilsvarende kan du bruge disse websteder som ressourcer:

  • Tracker.gg: Tracker.gg kan muligvis hjælpe dig med at spotte et talent tidligt. Hvis du ser nye hold eller spillere, som har deltaget i konkurrencer, er det en god ide at lave lidt research og se, hvordan de har performed tidligere
  • HLTV: Hvis du leder efter en community-portal, der kan hjælpe dig med alt fra CSGO-betting tips, til råd om hvordan du forbedrer dit eget spil, er HLTV virkelig det helt rette sted at besøge.

Sidst men ikke mindst, hvis du ønsker en ordentlig CS: GO-diskussion, er der kun et sted at få det – Reddit. Portalen er fuldt fokuseret på spillet, og alt omkring det. De giver dig ikke meget i forhold til betting tips, men hvis du spørger, får du ganske mange gode tilkendegivelser.

Desuden, er der allerede en hel del emner derude, så du kan helt sikkert drage fordel af at læse de igangværende diskussioner.

I sidste ende er den bedste bit om CS: GO-betting sider, og når du placerer en indsats på spillet, skal du huske, at jo mere du ved, desto bedre bliver du. Statistisk har spillere en tendens til at være lidt bedre til esports-væddemål, end folk generelt er i sportsgrene. Dette betyder, at vores slags virkelig ved, hvad der rør sig i den konkurrencedygtige verden af CS: GO.